fredag 28 december 2012

Zally lööper och är parad...

Zally började löpa den 17 December och är i dag på dag 12 parad och de satt fast i 25 minuter....
Zally väger 12kg nu..

Susanne kom hit och lämnade Jax vid 10 och han hann inte mer än in innan de parade sig, jag höll på att släppa ut Sophia till de andra vovvarna, när de parade sig..
Jax-on är så dukitg och Zally oxå, med tanke på att detta var första gången för henne, skönt att allt gick bra och att de gillar varandra...
Zally och Jax-on sitter fast...

Detta blir Zallys första valpkull och det ska bli så spännande att se om hur många när hur de ser ut........

8 kommentarer:

  1. Vad spännande!kiara har precis blivit storasyster hos kikki på dimonds of åsum kenneln,så nu hoppas vi på nya småsyskon hos dig!kanske vi kan komma och hälsa på pappa jaxon någon gång../kiara med matte johanna

    SvaraRadera
  2. Underbart! Är riktigt pirrig i magen nu!! :)
    Mvh Ida

    SvaraRadera
  3. JA, Johanna.. klart Kiara ska träffa pappa Jax-on, vi får höras om en träff, när allt lugnat ner sig.. klappar till Kiara och hoppas hon gillar sin lilla syster;-))

    SvaraRadera
  4. Ja Ida, lika pirrigt här faktiskt och sååå spännande!!
    Nu Håler vi tummarna hårt!!

    SvaraRadera
  5. Hej Petra
    Jag heter Marie och är mamma till Ida. Du må tro att det är mycket hundprat nu. Lika spännande för oss som för Ida. Hoppas att parningen "tog" så det blir många fina valpar till våren. Lycka till, vi håller alla tummar.
    Gott nytt år
    Hälsningar
    Marie

    SvaraRadera
  6. Hej Marie!

    Har just fått höra att det blir en liten Dalavovve, med massa hundsällskap:-))bättre än så kan det knappast bli!!

    mvh

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej Petra
      Javisst blev det en liten Dalavovve, jättekul tycker vi. Ska bli så skönt att få hem Ida till oss igen, det har varit mycket tomt under de åren hon varit i Skåne. Ida får bo hemma tills hon fått jobb och sedan har vi ett litet hus här i byn som hon får hyra av oss så det blir ingen lägenhetsvovve. Skogen runt knuten och många bra och sunda hundmänniskor i byn. Vi brukar gå på långpromenad tillsammans, ofta 6-10 hundar som är jätteduktiga och kan springa lösa och leka tillsammans. Ser verkligen fram emot det här, det är lika pirrigt för hela familjen som för Ida.
      Ha det så bra så syns vi när valpen ska hämtas.

      Radera